تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

درخواست خانواده‌های شهدای ترور برای مجازات جنایتکاران حادثه تروریستی حرم شاهچراغ (ع)

خانواده‌های شهدای ترور در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن اقدامات تروریستی، خواستار مجازات جنایتکاران حادثه تروریستی حرم شاهچراغ (ع) شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 14
کد خبر: ۱۹۹۴۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ خانواده شهدای ترور کشور (بنیاد هابیلیان) به دنبال واقعه تروریستی شاهچراغ شیراز، بیانیه‌ای صادر کرد.

متن کامل این بیانیه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بار دیگر دست تروریست‌های مورد پشتیبانی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای، ملت ایران و مقدسات جامعه مسلمان را در حرم اهل بیت علیهم السلام در شیراز نشانه گرفت و دل‌های سوگوار بر سبط پیامبر اسلام (ص) را در ماه محرم به درد آورد.

در حالیکه هنوز یک سال از واقعه تروریستی تلخ سال گذشته حرم حضرت شاهچراغ شیراز توسط تکفیری‌های ضداسلام نگذشته است، بار دیگر تروریست‌های هتاک که نه مقدسات اسلامی و نه جان‌های مردم مسلمان و موحد برای آنان ارزشی ندارد، با حمله به حرم، عمق جهالت خود و بیگانگی خود از تعالیم رحمانی و جهانشمول اسلام را نشان دادند.

تردیدی نیست که تروریست‌های مورد پشتیبانی، به عنوان پیاده‌نظام کشورها و نیروهای متخاصم با ایران، تلاش می‌کنند تا با ارتکاب چنین جنایاتی، علاوه بر اینکه بر ناتوانی و ناکامی خود در تحقق شعارهای فریبکارانه سال‌های اخیر سرپوش بگذارند، پروژه القاء وجود ناامنی در ایران را که مورد توجه دشمنان این کشور است، به نیابت از آنان اجرا کنند.

با این حال، تردیدی نیست که دشمنان و قوای تکفیری آن‌ها نخواهند توانست اهداف امنیتی خود را در کشورمان پیاده کنند. در شرایطی که این نیروها در اوج قدرتِ خود، ناامنی گسترده‌ای را در منطقه غرب آسیا ایجاد کرده و بخش‌های وسیعی از کشورهای عراق و سوریه را تصرف کرده بودند، جمهوری اسلامی ایران، امن‌ترین و مقتدرترین کشور منطقه‌ای بود که همزمان به سایر کشورها کمک کرد تا لکه سیاه تکفیر و ارتجاع از این مناطق بربندد. کمااینکه رخدادها و ناآرامی یک سال اخیر کشور و جنگ ترکیبی همه جانبه علیه آن نیز نتوانست منجر به تحقق اهداف امنیتی دشمنان شود. بنابراین به نظر می‌رسد واقعه تروریستی شب گذشته در شیراز، ادامه تلاش‌های نافرجام برای القاء وجود ناامنی در کشور است.

خانواده شهدای ترور کشور ضمن تسلیت به پیشگاه مقدس حضرت ولی‌عصر(عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی، خانواده شهید و مجروحان واقعه و مردم صبور و خونگرم شیراز، از مقامات مسئول و ذی‌ربط درخواست دارد تا علاوه بر پیگیری کامل این واقعه برای دستگیری و مجازات جنایتکاران، اقدامات پیشگیرانه جدی‌تر برای اجتناب از وقوع چنین عملیات‌های تلخ تروریستی در چنین اماکنی را در اولویت خود قرار دهد.

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

23 مرداد 1402/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر